CRIDA A PROJECTE: Imagotip «Alimentació saludable»

La Presidència de la Generalitat, junt amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, i amb el suport de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), l’Associació d’empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD), el Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana (COPRPCV) i l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV), organitza una convocatòria per a les agències, estudis de disseny i professionals amb l’encàrrec d’un treball consistent en la creació d’un imagotip, en compliment de l’art. 4. 6. del DECRET 84/2018, de 15 de juny, del Consell, de foment d’una alimentació saludable i sostenible en centres de la Generalitat (DOGV nº 8323 de 22.06.2018).

Per a això, obre aquesta convocatòria a través d’una Crida a projecte que permetrà la selecció de la persona o persones professionals, estudi de disseny o agència de publicitat que realitzen aquesta proposta d’imagotip.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està interessada a contractar els serveis del/la professional que realitzen aquest treball, mitjançant el corresponent contracte menor. El pressupost per al desenvolupament d’aquest encàrrec és de 2.500 € + IVA.

No obstant això, si fos necessari complementar l’objecte del contracte amb prestacions accessòries que hagueren de desenvolupar-se necessàriament per l’empresa seleccionada, el preu final del conjunt de prestacions i de l’objecte principal del contracte no podrà superar l’import màxim de la contractació menor per a aquest tipus de serveis.

Qualsevol variació o correcció del disseny inicial estarà subjecta a un acord previ entre les dues parts. A més, l’ús del disseny per a una finalitat diferent a l’especificada en aquesta convocatòria haurà de tenir el consentiment de l’autor/a.

Termini límit d’enviament de candidatures: 17 de juliol de 2018 a les 13.00.

Bases completes

Enllaç a noticia d'origen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca